انسان، طبیعت، محیط زیست

این وبلاگ سعی دارد با دادن اگاهی های لازم برای حفظ محیط زیست تلاش کند.

تازه ترین گزارش سازمان جهانی خوارو بار و کشاورزی نشان میدهد به صورت خوش بینانه یک سوم از غذای دنیا در فرایند تولید تا مصرف  دور ریخته میشود.

محاسبه ی دیگری نشان میدهد که در جهان به طور متوسط سالانه 4600 کیلو کالری غذا به ازای هر نفر تولید میشود ولی این در صورتی است که سرانه ی مصرف تنها حدود 2000 کیلو کالری به ازای هر نفر است.

این میزان غذا ار زمین کشاورزی تا سر سفره گم میشود واین درحالی است که مسیله گرسنگی در بسیاری از نقاط بسیار پررنگ وجدی است.

برخی از آمارها:

سالانه یک میلیاردو و سیصد میلیون تن مواد غذایی یا بیش از یک سوم مواد غذایی از بین میروند.

15 درصد غذاهای دریایی در مرحله صید درجنوب شرق اسیا ازبین میروند.

25 درصد میوه وسبزیجات در جنوب صحرای افریقا در مرحله ی فراوری از بین میروند .

19 درصد غدد وریشه های خوراکی پس از برداشت در جنوب و حنوب شرق اسیا از بین میروند.

15درصد زیتون تولیدی در خاورمیانه و امریکا پس از برداشت از بین میروند.

33 درصد از مواد غذایی دریایی در امریکای لاتین 40.2درصد از مواد غذایی دریایی در جنوب وجنوب غرب اسیا 34.6 درصد از مواد غذایی دریایی در خاورمیانه و 37.7 درصد از مواد غذایی دریایی در جنوب صحرای افریقا و 40 درصد از مواد غذایی ژاپن کره ی جنوبی و چین و 50 درصد از مواد غذایی دریایی در امریکا نیوزلند و کانادا و 35.9 درصد از مواد غذایی دریایی در اروپا وروسیه در فرایند های مصرف توزیع و فراوری و انبارداری و صید  دور ریخته میشود.

و این در حالی است که سالانه مناطق بزرگی از اقیانوس را از لحاظ ماهی گیری مرده اعلام میکنند و غذای دو میلیارد نفر هم به اقیانوس ها وابسته است... .

 

 

نوشته شده در یکشنبه ۱٩ امرداد ۱۳٩۳ساعت ۸:٥۱ ‎ق.ظ توسط علی اماده| نظرات ()



      قالب ساز آنلاین